Bij Restaurant 1714 in Schiedam kun je niet alleen genieten van heerlijke gerechten, maar ook van een fantastische selectie wijnen. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met verschillende soorten wijn uit verschillende regio’s en landen. Of je nu op zoek bent naar een lichte en fruitige witte wijn of een volle en krachtige rode wijn, er is voor ieder wat wils.

Een van de beste witte wijnen op de kaart is de Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland. Deze wijn heeft een levendige en fruitige smaak met tonen van citrus en tropisch fruit. Het past perfect bij lichte gerechten zoals salades, vis en schaal- en schelpdieren. Als je op zoek bent naar een vollere witte wijn, dan is de Chardonnay uit Californië een uitstekende keuze. Deze wijn heeft een rijke smaak met tonen van vanille en boter. Het past perfect bij gerechten met wit vlees en romige sauzen.

Voor de rode wijn liefhebbers heeft Restaurant 1714 ook veel te bieden. Een van de meest populaire wijnen op de kaart is de Pinot Noir uit Frankrijk. Deze wijn heeft een delicate smaak met tonen van rood fruit en een lichte kruidigheid. Het past perfect bij lichte gerechten zoals kip en vis. Als je op zoek bent naar een vollere en krachtige wijn, dan is de Malbec uit Argentinië een uitstekende keuze. Deze wijn heeft een volle smaak met tonen van zwart fruit en een hint van chocolade. Het past perfect bij gerechten met rood vlees en stevige sauzen.

1714 schiedam

Related Post