Cannabis is een algemene term en verwijst niet naar een specifiek product. Deze generieke naam wordt gebruikt voor alle producten die afkomstig zijn van de cannabisplant. Van deze planten worden veel voorkomende soorten wiet en wiet gemaakt en worden daarom wiet genoemd. Het gras wordt gemaakt van de toppen van gedroogde bloemen en is grijs groen of groen bruin. Hasj verwijst naar de pure hars van de cannabisplant. Dit kan door de plant te drogen en te koelen. Dit levert fijngehakte deeltjes op. Vaak worden deze zaden fijn geperst, scheiden ze olie af en creëren ze kleverige hars. 

Hoe wordt cannabis gebruikt?

Marihuana wordt vaak gebruikt voor plezier of ontspanning. Maar het gebruik kan ook medicinaal zijn en voorgeschreven door een arts. Cannabis kan dus op verschillende manieren worden geconsumeerd. Waarschijnlijk de bekendste manier is het opzuigen van een joint. Maar marihuana kan ook in een pijp worden gerookt of worden gebruikt om thee en ander voedsel van te maken. Het gebruik van cannabis kan gevoelens van geluk en ontspanning teweegbrengen. Hierdoor lijken de dagelijkse beslommeringen minder en ontsnapt de gebruiker tijdelijk aan het dagelijks leven. De effecten van marihuanagebruik houden ongeveer 2-4 uur aan.

theboxscheveningen.nl

coffeeshops den haag

Related Post